Den diene heeft geen punt...
Op de bank zitten... nee
Zijn het echte...
Dit is toch gevaarlijk !!!
Hier moet ik staan... en gij ook.
Onberekenbaar...
Hier moet hij liggen... nee hier...

Nieuwsregel

- Neem ook zoveel mogelijk deel aan tornooien die de clubs inrichten, het helpt je club in de rangschikking datums kiezen voor Zomer- en Wintertornooien.
- JEUGDCIRCUIT 2 AANGEPAST naar 7 september
- Sportleidersvergadering WT heeft plaats op 27 augustus om 19u30 in "PC Gent".

- UITSLAGEN doorsturen van Wintertornooien en Zomertornooien...
- Jeugdtraining op augustus 2019 om 10u tm 12u... contact opnemen met Guy Van Rossen.

- Bekijk ook af en toe eens onze Facebookpagina.

Home 2014

rode vod

 

 ogen

 

Secretariaat

Het secretariaat van de PFV-OVL is gesloten van 15 september tot en met
1 oktober 2014
. Voor dringende zaken gelieve contact op te nemen met
Guy De Maesschalck 0475/89.32.34.

 

Dag van de Veteranen 5 september.

Bedankt aan alle veteranen die deelnamen aan deze Dag van de Veteranen.

 

Wintercompetitie 2014-2015:

Het Comité Oost-Vlaanderen, is al druk begonnen met het organiseren van de komende wintercompetitie. Er veranderd heel wat, afdelingen worden op een lijn gebracht... daar bedoelen we mee, dat er maar 1 reeks is per afdeling. Dus zijn er op zondag 6 afdelingen, nl Ere, 1ste, 2de, 3de, 4de en 5de... en op woensdag 5 afdelingen, nl SL, 1ste, 2de, 3de en 4de. En we begrijpen wel dat dit voor sommigen een aanpassing zal meebrengen. Natuurlijk zien we de volgende jaren tot wat dit voor gevolgen heeft.
Op een ding moet er wel gelet worden, nl. PC Eeklo start een week vroeger met twee ploegen, dit om competitievervalsing tegen te gaan. Dus ze starten al op 21 september 2014.

 

50PLUS-CIRCUIT 2014:

Dit jaar was het een super evenement. Iedereen tevreden, en dat doet deugd aan de organisatie. Volgend jaar organiseren we dit opnieuw met hopelijk nog meer deelnemers.
Zorg dat jij er volgend jaar ook bij bent !

 

Jeugdtrainingen:

We proberen op regelmatige basis een Jeugdtraining te geven, dit in verschillende clubs, wie daar wil aan deelnemen, kom gerust af en leer iets bij. Het was ons voornemen om op elke 1ste zaterdag een training te geven, maar dit lukt niet in de periode van de Provinciale kampioenschappen. Lees gerust de affiches op de website, er staat wel eens een Jeugdtraining bij die je kan bijwonen. Tevens vragen we aan de clubs die interesse hebben om een Jeugdtraining te organiseren, om zich kenbaar te maken, en zo onze jeugd een kans te geven om iets bij te leren. Ooit kampioen worden is een uitdaging.

GroenRoodKlein We bedanken PC Mouskroun voor de goede ontvangst, het ontbijt en de lunch die de jeugd gekregen heeft op de training.

 

Website:

In februari lanceerden we ook een nieuwe website, waarvan de bedoeling is, om mobiel de mensen te informeren. Mobiel bedoelen we mee, dat men vanaf zijn smartphone de site kan bekijken, tevens met de tablet, en natuurlijk op zijn vaste computer alsook op de laptop. Een automatische uitslagen klassement is er nog niet bij, maar is een doel voor de verre toekomst. Hopelijk heeft u er mobiel iets aan!!! Mensen die nog een Windows-machine hebben met een oude XP-versie kunnen eigenaardige letters zien als men Explorer gebruikt... beter is om Firefox als browser te gebruiken of Chrome, deze zijn moderner van html-code. Zijn er voorstellen die u heeft, geef een mailtje naar website@pfv-ovl.be, we zien wel wat we ermee kunnen, maar beloven doen we niets, het kan natuurlijk ook ons petje te boven gaan.
Explorer 9 kan wel problemen geven: http://windows.microsoft.com/nl-nl/internet-explorer/use-compatibility-view#ie=ie-11

 

Wat is petanque:

Filmpje.

 

cossonet

Affiches van tornooien

testfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfoldertestfolder