Nieuwsregel

- Neem ook zoveel mogelijk deel aan tornooien die de clubs inrichten, het helpt je club in de rangschikking datums kiezen voor Zomer- en Wintertornooien.
- Mondmasker Verplicht
- Neem toch al maar eens contact op met je Club... ze kunnen beperkt Petanque toelaten... buiten...
- UITSLAGEN doorsturen van Wintertornooien en Zomertornooien...
- Jeugdtraining op ? ? 2021 om 10u tm 12u in PC ?... contact opnemen met Guy Van Rossen.

- Bekijk ook af en toe eens onze Facebookpagina.

Corona

PFV-maatregelen in strijd tegen het coronavirus

In navolging van de nieuwe maatregelen van de overheid om kwetsbare groepen te beschermen en om de verspreiding van het coronavirus in te perken en te vertragen, heeft ook de Petanque Federatie Vlaanderen besloten om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en de nodige maatregelen te treffen. Derhalve worden ALLE PFV-activiteiten van nationaal, Vlaams én provinciaal niveau tot en met 19 april afgelast.
 
Voor de wintercompetitie betekent dit concreet dat het seizoen 2019-2020 is afgerond en het klassement zoals gekend sinds zondag 8 maart wordt beschouwd als het definitief eindklassement. Dit voor alle weekendcompetities én competities 50+ over alle niveaus en alle reeksen.
Wat betreft de PFV eindronde zal er op later tijdstip verder gecommuniceerd worden.
 
Verder adviseren wij onze clubs ten stelligste om ook al hun geplande activiteiten tot en met 19 april af te gelasten of uit te stellen naar een latere datum.
 
Iedereen beseft dat deze maatregelen gepaard gaan met de nodige gevolgen en dat dit geen gemakkelijke beslissing is, maar het kan niet anders.
 
Wij volgen de situatie op de voet en zullen zo snel mogelijk communiceren omtrent de organisaties die eventueel later in het seizoen zullen gepland worden.


met sportieve groeten,

Vansnick Rudi   voorzitter
Petanque Federatie Vlaanderen - afdeling Oost-Vlaanderen
Dendermondesteenweg 143   9070  Destelbergen (Belgium)
Mail : secretariaat@pfv-ovl.be
GSM : 0475/28 16 32   -  Tel.  : 09/329 39 16

Hits: 2808